Urudžbeni zapisnik

 

S obzirom na razvoj informatičke tehnologije i pojavu najnovijih operacijskih sustava koji su jedan od izvora ekonomskih promjena u svijetu pa tako i kod nas, cilj svakog društva i njegovih organizacijskih cjelina je poboljšanje rada i pojednostavljenje komunikacije unutar sustava te sa vanjskim pravnim ili fizičkim osobama. S ciljem efikasnijeg, jednostavnijeg i sigurnijeg praćenja kretanja raznih spisa koji se zaprimaju razvili smo novu verziju programa “urudžbeni zapisnik“.

Program radi pod svim verzijama Windowsa 98, XP, Vista i svim novijim verzijama istoimenog operativog sustava te postoji kao jednostavna i mrežna verzija (svaki upravni odjel upisuje svoje predmete). Isto tako postoji mogućnost digitalnog spremanja upravnih i neupravnih predmeta zajedno sa pripadajućim spisima u bazu podataka, te arhiviranje na optičke medije (CD, DVD), koje uvijek možete poslije pregledavati i ispisivati.

Dostupnost podacima koji svakodnevno prolaze kroz urudžbeni zapisnik (općine, grada, županije ili tvrtke) je vrlo važna iz mnogih razloga koji su nam svima poznati. Program koji Vam nudimo riješit će Vas velikog broja problema sa kojima se sada svakodnevno susrećete u obradi i praćenju kretanja spisa te rješavanja istih.

Mi smo izradili program koji Vam može olakšati svakodnevni rad i pojednostaviti vaše uredsko poslovanje, a u konačnici uštediti vrijeme i novac. U bazi je već upisan veliki broj klasa upravnih i neupravnih predmeta koju možete nadopuniti sukladno svojim potrebama.