Bitrix 24

Bitrix24 društvena, intranet poslovna mreža, alat je razvijen prvenstveno za male i srednje tvrtke koji nudi jedinstven radni prostor za mnoge dnevene operacije zapsolenika, uključujući CRM, dijeljenje datoteka, upravljanje vremenom, projektima, kalendar i mnoge druge.

U biti, Bitrix24 pruža mjesto na kojem zaposlenici mogu komunicirati, kolaborirati, dijeliti znanja i kreirati nove ideje. Upravljana iz oblaka, aplikacija je dostupna uvijek i svugdje te je jednostavna za korištenje.

Također, povećava produktivnost i efikasnost zaposlenika, uklanjajući nepotrebne poslove, e-mail poruke i akcije te su zaposlenici više motivirani za rad.

Paket također uključuje i mobilnu (iOS i Android) te desktop (Mac i Windows) aplikaciju. Sa mobilne aplikacije moguće je upravljanje zadacima i projektima, dok je desktop aplikacija namijenjena prvenstveno komunikaciji i razmjeni datoteka.

Bitrix24 aplikaciju moguće je instaliratii postaviti u nekoliko sati, dok je za cijelu implementaciju u poslovni sustav potrebno dva dana.

Za jasne i detaljno objašnjenje Bitrix24 alate te narudžbu implementacije, obratite nam se s povjerenjem.