SEO optimizacija

Dobro napravljena SEO optimizacija tj. optimizacija za tražilica ne postavlja stranice samo na vrh Google stranica pretraživanja, već donosi i stvarno zainteresirane klijente na vaše stranice. A to stvarno utječe na utjecaj ili credibility vaših stranica.

U svijetu gdje Google diktira trendove, SEO optimizacija više nije stvar promocije već nužnosti. Dovodeći na stranice korisnike koji su visoko zainteresirani upravo za vaše proizvode, naravno, ne želite bacati novce u vjetar promovirajući auto-dijelove osobama koji interesiraju IT proizvodi.

Zašto ZEN DIGITAL?

Kroz besplatnu analizu saznajte situaciju i stanje svojih stranica, konkurencije i ključnih riječi.

Sadržaj je kralj. Bez njega stranice ne bi bile pravilno indeksirane na tražilicama.

Nudimo uređivanje sadržaja prema zakonitostima optimizacije uz uslugu copywritinga.

Podaci bez konteksta nisu relevantni. Dopustite da vam pomognemo isčitati statistike.

Od kuda dolaze vaši korisnici, koliko se zadržavaju na stranicama i kako iz zadržati, vrlo je važan podatak u samoj strategiji online poslovanja.

Dijeljenje sadržaja bitan je aspekt suvremenog SEO pozicioniranja.

Ljudi dijele sadržaje koji su im zanimljivi i koje žele prenijeti prijateljima i obitelji. Stoga, oni postaju vaši najveći trgovci.

Dospustite da Vam pomognemo kroz stratešku pripremu i realizaciju objava.

Najbolja referenca za uspjeh

Marta Alić, predavač na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, predaje na predmetima e-poslovanja gdje se specijalizira u području SEO i content marketinga. Ista područja proučava i na doktorskom studiju informacijskih i komunikacijskih znanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Autorica je tečaja “SEO i pisanje za web” koji održava na matičnom veleučilištu te koji je osmišljen i realiziran za potrebe djelatnika hrvatske vlade.